Ask Your Amiga 0.3

Posted by ALB42 on 6. November 2020No Comments

I did a big mistake on the last AskYourAmiga release, by accident the MorphOS binary was missing and instead the OS4 binary was copied as MorphOS binary. Sorry for the confusion. Therefore I made a new release. But the MorphOS release is somehow strange (or better MorphOS is) after some picture loaded some pictures look wrong, wrong colors and seems also the size is wrong calculated. But not all pictures are affected only some but when it appears all these type pictures will become wrong. restart AskYourAmiga and try the same question try to load the picture and it works. Very strange, seems like something is crashing inside the datatypes system (but the log does not show anything related).

To be honest I did not try AskYourAmiga very much on the other Amiga Platforms, only on Amiga OS3.x m68k because on all the other you could theoretically use the browser for wolffram alpha. So I concentrate to make it run nicely on classic m68k Amiga.

Other changes with this version are pure internal, some little redrawing problems I got report from OS4 and some bugfixing I found myself (not cleared buffer, such stuff).

You can use the Update function of AskYourAmiga 0.2 (in Suggestion/History Window, it will download the archive and save it to where you want, you only have to unpack it) or you download it from this page.

Have fun!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.